Sidst opdateret: 10. februar 2021
Skip Navigation Links.

Sport

Er ikke lige det jeg dyrker mest af... Jeg overvejer at genoptage golf, som jeg finder sjovt/udfordrende og frustrerende.
Og det har jeg overvejet længe...... ;o)

Begyndte i 2012 at løbe lidt. Kvajede mig og fik skader i læg og knæ efetr kun 4 ture på gaden. Tog en pause, og holder den stadig!
Har dog en ambition om at komme ud at løbe igen i sommeren 2013.... når den kommer. (skrev han ..... og nu er det 2020 :-D )

Har løbet en del på Inliners og finder det fedt! Men igen: Er svag som et kogt siv i vinden: Får ikke gjort det ofte nok!
Men hvis du er interesseret i Inliners, kan jeg sige at jeg er megaglad for mine K2 MOTO 84 BOA som har det mest geniale snøresystem (du kan snøre dem mens du løber!). Fed pasform til mine fødder og god udluftning.

Maj 2020

Da jeg mødte min tidligere kæreste, viste det sig at hun var startet på golf året før.
Jeg spillede en sæson i 1990-1991, men droppede det igen. Lidt ærgerligt, men sådan var det. Så det var heldigt, at det nu kunne genoptages! Hvor heldig har man lov at være? Jeg fik meldt mig ind i Gilleleje Golfklub, hvor de virkelig gjorde meget for at begyndere kunne komme godt i gang og føle sig velkomne. Den første sæson var gratis, men med den begrænsning at man ikke måtte spille på 18-huls banen før men havde meldt sig ind til næste sæson. Meget fair. Jeg spiller i dag (2020) i Kokkedal Golfklub, da transporten til Gilleleje var lidt lang, når man kommer fra Hørsholm.
Er mega glad for sporten og overvejer kun en gang imellem at skifte den ud med grisekastning. (Når det går ad h..... til på golfbanen)
Har du ikke prøvet golf - så prøv det.
Fedt!