Sidst opdateret: 11. februar 2021
Skip Navigation Links.

Nogle få billeder og lidt facts fra Turen

Vi mødtes på Karlslunde Tankanlægget 8:30. "Vi" var Søren, Michael S, John og underundertegnede.
Danny kunne ikke komme afsted for kl 12:00 fra arbejdet, og Michael L ville møde os ca 10 minutter længere sydpå.

Vi skulle denne gang bo på Hotel Conferentieoord Woodbrookers som ligger ca 50 km fra TT-Assen i Kortehemmen. Danny ankom kl ca 19 efter sit soloridt over Fyn og Jylland.

Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede  Klik for at se et større billede Klik for at se et større billede

Billederne er ikke specielt spændende -  jeg gad ikke tage kameraet med til TT-Assen - nok lidt dumt, men gjort er gjort....

Vi valgte denne gang at køre ad landeveje fra Hamburg til Bremen, hvilket ikke var en ubetinget success: Alt for mange småbyer og dermed for få stræk med god hastighed.

Ankomst til hotellet kl 17:05 efter i alt ca 7:30 kørsel.

Vi fik fin mad, omend serveringstimingen ikke var den bedste. Alle var enige om at stedet var fint, men det lå lidt for langt væk fra noget underholdning.

Desværre gik der koks i hjemturen i det Michael L og Peter skulle have fulgtes hjem over Jylland og Fyn, men vi blev skilt i Hamburg. Aftalen var, at vi skaluue stoppe allesammen før Hamburg og alle troede at Michael ville tage pole position før HAmburg, men det skete ikke.... Væk var Michael og kort efter følte jeg mig tvunget til at dreje fra, så "afskeden" bestod i lidt dytten og vinken efter Søren, som var den eneste jeg kunne se. Jeg fik en "pragtfuld" tur gennem Hamburg op over Itzehoe og tilsidst ad motorvej op gennem Sønderjylland, Fyn og Sjælland. Jeg ramte Hørsholm kl ca 19, hvor jeg lige skulle tanke og købe noget mælk ;o)

Statistik, som efterlyst af Michael S:

Køreturen: 1705 km
Gennemsnitshastighed incl færge: 78,1 km/t
Max hastighed 220 km/t
Pausetid: 4 t 12 minutter

Benzinforbrug:
Max gennemsnit/tankning: 16,48 km/l
Min gennemsnit/tankning: 14,80 km/l
Ialt gennemsnit: 15,71 km/l
Forbrug i alt: 108 l

Gennemsnitsrekreationstid for min største muskel: 3,65 dage (den var øm)

Pris pr person for ophold, mad og drikke ca 215€ (1600 kr)
Billeter TT-Assen 55€
Hertil kommer så benzin (ca 1200 kr) og færge/bro (ca 200 kr)
Ialt ca 3500 kr for denne dejlige oplevelse.

Som noget nyt tager vi nu planlægningstørnen på tur: Peter starter med 2007-turen, som kommer til at ligge 15-17/6 2007.

Tak for turen - det var hyggeligt.

P.s. Nu bliver det spændende at se om John får ret i at der er tre der kommer på andre maskiner næste år.....